
نخستین سمپوزیوم کشوری آثار دانشجویی علوم اجتماعی برگزار میشود
نخستین سمپوزیوم کشوری آثار دانشجویی علوم اجتماعی به همت اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علوم اجتماعی سراسر کشور اردیبهشت ماه سال 97 برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علوم اجتماعی سراسر کشور با کمک انجمن علمی دانشجویی جامعهشناسی دانشگاه تربیت مدرس در نظر دارد سمپوزیومی را برگزار کند که مخاطب آن نه اساتید هیئت علمی یا دانشجویان فارغالتحصیل و تحصیلات تکمیلی، که هر علوم اجتماعیخوانده علاقهمند به علوم اجتماعی (به معنای وسیع کلمه) است.
فُرم نوشتار مطلوب سمپوزیوم گشودهتر از فرم مرسوم متنهای علمی-پژوهشی است و اعضای شورای راهبردی آن، نه لیست بلندبالایی از اساتید «نامآور» که دانشجویان دغدغهمند و درگیر علوم اجتماعی هستند.
نخستین سمپوزیوم کشوری آثار دانشجویی علوم اجتماعی شامل یک محور ویژه است. بدین ترتیب که افزون بر گشودهبودن بهروی تمامی ایدهها و موضوعات مرتبط با علوم اجتماعی، در هر بار تکرار خود موضوعی را از حیث انضمامی-علمی برجسته کرده و تمرکز خود را معطوف به آن میکند.
بر این اساس، «مسئله دانشگاه و زندگی دانشجویی» محور ویژه نخستین سمپوزیوم کشوری آثار دانشجویی علوم اجتماعی است.
محورهای سمپوزیوم شامل «دانشگاه و منطق بازار: خصوصیسازی/پولیسازی دانشگاهها و تجربۀ زیستۀ دانشجویان، تفاوت تجارب دانشجویی در دانشگاههای دولتی و غیردولتی، محتوای آموزشی، بازار کار و بحران اشتغال، جهانیشدن و دانشگاه، خرید و فروش پایاننامه و مقالات، خودگردانی دانشگاه، بدهکارسازی دانشجویان و حیات دانشگاهی، موقتیسازی اعضای هیات علمی، تجربۀ زیستۀ دانشجویان از طرح کارورزی، تجربهنگاری از کار هنگام تحصیل، سیاست «دانشگاه کارآفرین»؛ ملزومات و عواقب آن»، «جامعه و میدان دانشگاهی:زیست شبانۀ دانشجویان، اعتماد اجتماعی میان/نسبت به دانشجویان، اعتقادات دینی نزد دانشجویان، رابطۀ مرکز، پیرامون و محرومیت، تجربۀ زندگی در خانههای دانشجویی، مدرنیزاسیون دانشگاه در ایران، جایگاه دانشگاه در نظام اجتماعی ایران، دانشجویان در شبکههای مجازی، جنسیت و نظام آموزشی، آسیبهای اجتماعی دانشجویان (خودکشی، اعتیاد و…)، رسالت اجتماعی دانشگاه، مدرکگرایی و منزلت اجتماعی، دانشگاه و بازتولید نابرابریهای اجتماعی، دانشجویان و مطالبات صنفی و دانشگاه و اقلیتها (قومی-مذهبی)» است.
«دانشگاه و عرصه سیاست، پدیدارشناسی تجربۀ کنشگری دانشجویان، شهروندی دانشگاهی و حقوق دانشجویان، رابطۀ دولت و دانشگاه، فرایند تصمیمسازی و استقلال دانشگاه، تبعات سیاست بومیگزینی، ساخت قدرت در حیات دانشگاهی»، «کلاس درس و محیط دانشگاه: کشاکش تصورات و واقعیات، تبعیض، نابرابری و آرایش طبقاتی، تقلب علمی، دانشگاه و تجارب عاطفی، مکانیسمهای جذب هیات علمی، فضا-زمان در دانشگاه، ارزشها در فضای رسمی و غیررسمی، دانشگاه و مسئلۀ نخبگی، تشکلزدایی و زوال فعالیتهای جمعی و بیانگیزگی و جدیتزدایی در کلاس درس»، «خوابگاه: سیاستهای کنترلی و مراقبتی، تجربۀ دانشجویان از تبعات برونسپاری خدمات رفاهی، شکاف زندگی عمومی و خصوصی، پیامدهای پراکندهسازی جغرافیایی خوابگاهها و چگونگی مصرف اوقات فراغت» از دیگر محورهای این سمپوزیوم محسوب میشوند.
در این سمپوزیوم اهمیت تصویر نیز مغفول نمانده است و دبیرخانه آن در تلاشند تا نشان دهند که میشود به میانجی حرکتِ تصویر اندیشید و محرک اندیشه بود. بنابراین، این سمپوزیوم میخواهد تا به شکلی تازه از چینش آثار، چه در قالب متن نوشتاری چه در هیات حرکت تصویر، در پیشبرد سمپوزیوم دست یابد و برایِ منتخب آثار نمایشی پنل جداگانهای اختصاص دهد و داوران میانرشتهای و میانحوزهای را در پیشبرد فرایند داوری و بررسی آثار مشارکت دهد.
بر اساس اعلام دبیرخانه سمپوزیوم، علاقهمندان میتوانند چکیده آثار خویش را تا 30 بهمنماه در سایت سمپوزیوم به نشانی http://socialsymposium.ir/fa/ بارگذاری کنند. همچنین آخرین تاریخ ارسال فیلمها نیز 29 اسفند ماه خواهد بود.
مطالب مرتبط
آرشیو سوالات آزمون های نظام مهندسی در اپلیکیشن کنکوق
5000 سوال…؟!؟!؟!
اپلیکیشن کنکوق منتشر شد
سال نو میلادی مبارک
آدرس و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون ورودی برای تعیین سطح توان علمی ـ تخصصی متقاضیان همکاری با سازمان بازرسی کل کشور در سال 1396
رویدادهای مرتبط
آزمون پیش کارورزی و علوم پایه در اسفند ماه 96 برگزار میشود
آزمون صلاحیت بالینی پزشکی عمومی برگزار شد
اسامی قبولين نهايي رشته فوريتهاي پزشكي آزمون كارداني به كارشناسي سال 1396 اعلام شد
سیستم کارنامه آزمون استخدامي سازمان امور مالياتي 1396
نتایج نهایی رشته هاي نيمه متمرکز آزمون سراسری 1396 اعلام شد